Προσοχή! Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την πολιτική cookies. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά εδώ
OK

Αποστολή και παράδοση

1. Με Courier: Η αποστολή των προϊόντων έως 6 κιλά γίνεται με τα ELTA courier μόνο τις καθημερινές (Δευτέρα-Παρασκευή), εκτός αργιών με ελάχιστα μεταφορικά:

- 3,00 ευρώ* εντός Νομού Αττικής και

- 3,50 ευρώ* για τους υπόλοιπους χερσαίους ή νησιωτικούς προορισμούς.

* ανάλογα τον όγκο και το βάρος των προϊόντων.

* extra χρέωση αντικαταβολής: 2,50 ευρώ

H εταιρία courier θα προσπαθήσει να παραδώσει το δέμα έως 2 φορές στο χώρο που έχει υποδείξει ο πελάτης. Σε περίπτωση που αυτό δεν γίνει η εταιρία courier θα έχει το δέμα με τα προϊόντα για 10 εργάσιμες ημέρες, πριν το επιστρέψει στο myhome247.gr.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση, αν βρει ο πελάτης σημείωμα επίσκεψης από την εταιρία courier, πρέπει άμεσα να επικοινωνήσει μαζί της.

-----------------------------------------------------------------------------------------

2. Με Μεταφορική Εταιρία: Αν η παραγγελία υπερβαίνει τα 6 κιλά τότε η μεταφορά γίνεται μέσω μεταφορικής* (σε συνεργασία με το κατάστημα) ή δικών μας μέσων (μόνο για Αττική). Τα προϊόντα παραδίδονται επί πεζοδρομίου και όχι σε όροφο.

*Αν ο πελάτης επιθυμεί αποστολή με δική του μεταφορική τα προϊόντα μεταφέρονται ΔΩΡΕΑΝ στο πρακτορείο της αρεσκείας του και ο ίδιος επιβαρύνεται με τα κόμιστρα για την περιοχή που διαμένει.

Προσοχή: Αν η περιοχή είναι δυσπρόσιτη και δεν εξυπηρετείται από κανένα courier ή καμία μεταφορική εταιρία, το myhome247.gr έχει το δικαίωμα να αποστείλει την παραγγελία και ο πελάτης να την παραλάβει από το κεντρικό κατάστημα των ΕΛΤΑ (άμεσα λόγω ELTA COURIER) ή από κεντρικό σημείο (πρακτορείο) της περιοχής του αφού πρώτα ενημερωθεί από εμάς.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Σημαντικό:

α. Η αξία των μεταφορικών για όλη την Ελλάδα υπολογίζονται βάσει του πραγματικού ή του ογκομετρικού βάρους του κάθε προϊόντος. Έτσι υπάρχει περίπτωση ένα προϊόν να είναι 1kg και λόγω της συσκευασίας (κούτα) να υπολογίζεται με ογκομέτρηση και να είναι 3kg. Στις περιπτώσεις που τα προϊόντα ξεπερνούν τα 6kg και η μεταφορά γίνεται με μεταφορική-πρακτορείο δίνουμε την δυνατότητα στον πελάτη να επιλέξει δική του μεταφορική και να πληρώσει ο ίδιος τα έξοδα αποστολής. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί το κόστος αποστολής να είναι μικρότερο από αυτό που αναγράφουμε στην σελίδα μας.

β. Πολλές φορές το συνολικό κόστος των μεταφορικών αφορούν πολλαπλές τιμολογήσεις. Πχ παραλαβή από την έδρα μας με προορισμό τα πρακτορεία (εντός Νομού Αττικής), μεταφορά στην περιοχή του πελάτη (πρακτορείο) & αποστολή από το πρακτορείο στο χώρο που έχει δηλώσει ο πελάτης. Αυτό σημαίνει ότι η τελική φορτωτική με το κόστος που υπογράφει ο πελάτης μπορεί να είναι μικρότερη από το κόστος που πληρώνει όταν κάνει την παραγγελία του.

-----------------------------------------------------------------------------------------

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Οι τιμές των μεταφορικών βγαίνουν ΑΥΤΟΜΑΤΑ ανά τεμάχιο ανάλογα με το πραγματικό ή ογκομετρικό βάρος. Υπάρχει περίπτωση σε σύνολο διαφορετικών προιόντων στο ΤΑΜΕΙΟ να διαπιστώσετε ότι το κόστος της μεταφοράς είναι υπερβολικό. Αν συμβεί αυτό παρακαλούμε να μας ενημερώσετε ώστε να προβούμε στην πιο οικονομική λύση από κοινού.