Προσοχή! Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την πολιτική cookies. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά εδώ
OK

Φίλτρα Επιλογής

Φούρνοι

  • Οι εντυπωσιακοί νέοι φούρνοι WISH δια χειρός TEKA. Συσκευές με μεγάλη ακρίβεια και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας που είναι εύκολες στη χρήση και στο καθάρισμα και κάνουν όλα τα μαγειρικά σας όνειρα πραγματικότητα!
  • HYDROCLEAN: Η Teka πρωτοπορεί και διαμορφώνει το μέλλον κάνοντας την ζωή σας ευκολότερη! Φούρνοι με σύστημα αυτοκαθαρισμού, σε μόνο 24 λεπτά και απλά με ένα ποτήρι νερό. Δεν χρειάζονται χημικά καθαριστικά και υψηλές θερμοκρασίες. Ένας 100% φυσικός καθαρισμός απλά με την δύναμη του ατμού και την τεχνολογία Teka!
  • Με πιο ευρύχωρο εσωτερικό: έως 70 λίτρα ωφέλιμη χωρητικότητα, 23% μεγαλύτερη από τα προηγούμενα μοντέλα. Ταψιά με επιφάνεια μεγαλύτερη κατά 7,5%. Τώρα και με σύστημα anti-tip για την αποφυγή ανατροπής τους.
  • Οι φούρνοι WISH μειώνουν την κατανάλωση ενέργειας έως και 20% σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα. Χάρη στην υψηλή τους απόδοση προσφέρουν πολλά και μειώνουν το ενεργειακό αποτύπωμα στο περιβάλλον.