Προσοχή! Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την πολιτική cookies. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά εδώ
OK

Όροι χρήσης & Προϋποθέσεις

1. Εισαγωγή
Το myhome247.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων και υπηρεσιών μέσω διαδικτύου που δημιουργήθηκε το 2015 με την επωνυμία «Ρόκκος Βασ. Παναγιώτης», που εδρεύει στην περιοχή Αχαρνές (εφεξής "ΕΤΑΙΡΙΑ").
Οι κάτωθι όροι και προϋποθέσεις θα εφαρμόζονται για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος με το εμπορικό σήμα myhome247.gr το οποίο βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση myhome247.gr. Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους κατωτέρω όρους που διατυπώνονται εδώ, χωρίς καμία εξαίρεση. Αν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, οφείλει να απέχει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή με αυτό.

2. Όροι
Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αναθεωρεί ελεύθερα τoυς όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών από τον ηλεκτρονικό κατάστημα, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο. Αναλαμβάνει, ωστόσο, την υποχρέωση να ενημερώνει τους καταναλωτές για οποιαδήποτε μεταβολή, μέσα από τις σελίδες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Η αλλαγή όρων δεν περιλαμβάνει τις παραγγελίες που έχετε κάνει ήδη.

3. Παρεχόμενες πληροφορίες & προϊόντα
H εταιρία δεσμεύεται ως προς την ακρίβεια, την αλήθεια και την πληρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα myhome247.gr, τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, όσο και των παρεχομένων μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, συναλλαγών. Η εταιρία, στα πλαίσια της καλής πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για λάθη που οφείλονται σε παραδρομή κατά την καταχώρηση των ηλεκτρονικών δεδομένων στο κατάστημα.

4. Περιορισμός ευθύνης
Η εταιρία στα πλαίσια των συναλλαγών της από το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν ευθύνεται για περαιτέρω ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη των παραγγελιών, ή από την καθυστέρηση εκτέλεσης, για οποιαδήποτε αιτία.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα με το εμπορικό σήμα myhome247.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει έγκαιρα τους πελάτες περί της μη διαθεσιμότητας.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει το περιεχόμενο (πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του διαδικτυακού τόπου «όπως ακριβώς έχουν».
Σε καμία περίπτωση η εταιρία δεν ευθύνεται αστικώς ή ποινικώς για οποιαδήποτε ζημία που τυχόν θα υποστεί επισκέπτης του ηλεκτρονικού καταστήματος ή τρίτος από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη, ή/και τη χρήση του διαδικτυακού τόπου, ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών, ή/και προϊόντων, ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν, ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα, ή/και υπηρεσίες, ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

5. Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας
Η ιστοσελίδα myhome247.gr είναι ο επίσημος διαδικτυακός ιστότοπος της εταιρίας «Ρόκκος Βασ. Παναγιώτης». Όλο το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος, συμπεριλαμβανομένων των διακριτικών τίτλων, σημάτων, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν την πνευματική ιδιοκτησία της εταιρίας και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, διανομή, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας με βάση το περιεχόμενο αυτό ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του ηλεκτρονικού καταστήματος. Η αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης έγγραφης συναίνεσης της εταιρίας ή οποιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.
Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το ηλεκτρονικό κατάστημα με το εμπορικό σήμα "myhome247.gr" ή και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς, καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα της εταιρίας ή τρίτων μερών προστατευόμενα από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού.

Σε κάθε περίπτωση η εμφάνιση και έκθεσή τους στην ιστοσελίδα myhome247.gr δεν θα πρέπει κατά κανέναν τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

6. Ευθύνη Χρηστών
Οι χρήστες της ιστοσελίδας myhome247.gr συμφωνούν να μη χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό κατάστημα με το εμπορικό σήμα myhome247 για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο για οποιοδήποτε λόγο, προκαλεί παράνομη προσβολή και βλάβη στην εταιρία ή σε οποιονδήποτε τρίτο, είτε προσβάλλει την εμπιστευτικότητα ή το απόρρητο πληροφοριών οιουδήποτε προσώπου, που προκαλεί προσβολή των χρηστών ηθών, κοινωνικών αξιών, της ανηλικότητας ή περιεχομένου για το οποίο οι χρήστες δεν έχουν δικαίωμα μετάδοσης σύμφωνα με τον νόμο ή τις ισχύουσες συμβάσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), που παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, οποιουδήποτε υλικού το οποίο περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό τη διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ή παραβαίνει ηθελημένα ή αθέλητα την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, ή δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

7. Σύνδεσμοι στην ιστοσελίδα
Οι σύνδεσμοι στην ιστοσελίδα myhome247.gr είναι πιθανόν να σας μεταφέρουν εκτός της ιστοσελίδας της εταιρίας. Οι συσχετιζόμενες ιστοσελίδες δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχο της εταιρίας,και δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τα περιεχόμενα οποιασδήποτε συσχετιζόμενης ιστοσελίδας ή οποιουδήποτε συνδέσμου που περιλαμβάνεται σε μία συσχετιζόμενη ιστοσελίδα, ή οποιωνδήποτε αλλαγών ή ενημερώσεων σε τέτοιες ιστοσελίδες. Η εταιρία δεν ευθύνεται για τις εκπομπές του δικτύου ή για την οποιασδήποτε μορφής μετάδοση που λαμβάνεται από οποιαδήποτε συνδεδεμένη ιστοσελίδα. Η εταιρία σας παρέχει αυτούς τους συνδέσμους μόνο ως διευκόλυνση και η συμπερίληψη οποιουδήποτε συνδέσμου δεν υποδηλώνει την έγκριση από την εταιρία της ιστοσελίδας.

8. Σύνδεση ή εγγραφή
Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο κωδικός εισόδου (e-mail) και ο προσωπικός μυστικός κωδικός ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία. Σας δίνεται η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον προσωπικό μυστικό κωδικό ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμείτε.
Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνος για τη διατήρηση της μυστικότητάς του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειάς του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίησή μας, αλλιώς το κατάστημα της εταιρίας δεν ευθύνεται για τη χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία θέτετε στη διάθεσή μας με την εγγραφή σας ως μέλος χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών σας. Όλες οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια.

9. Προστασία προσωπικών δεδομένων
Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του myhome247.gr είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά στοιχεία που σας αφορούν (ονοματεπώνυμο, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας κ.λπ.) για να διεκπεραιώσουμε την παραγγελία σας. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας myhome247.gr τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, την επικοινωνία μας μαζί σας, τη βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας, και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από τον Νόμο στις αρμόδιες, και μόνο, Αρχές). Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης, ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του, ακόμα και τη διαγραφή τους από το σύστημά μας σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.
Σε κάθε περίπτωση, η πρόσβαση προσώπων χωρίς εξουσιοδότηση στα προσωπικά σας δεδομένα απαγορεύεται. Τα προσωπικά σας στοιχεία σε εξαιρετικά σπάνιες και ειδικές περιπτώσεις δύναται να γνωστοποιούνται και σε συνεργαζόμενες με το myhome247.gr επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης σας μαζί μας, αλλά πάντοτε υπό προϋποθέσεις που εξασφαλίζουν πλήρως ότι τα προσωπικά σας στοιχεία δεν υφίστανται οποιαδήποτε παράνομη επεξεργασία.
Για οποιαδήποτε απορία, πρόταση ή δήλωση που σχετίζεται με αυτά τα θέματα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail στο info@myhome247.gr ή στο sales@rokkos.gr.

Η εταιρία μας, για να μπορεί να παρέχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών στον καταναλωτή χρησιμοποιεί την υπηρεσία Skroutz Analytics. Μέσω της υπηρεσίας αυτής κοινοποιούνται ανώνυμα στατιστικά χρήσης στο Skroutz.gr, ενώ τα δεδομένα που λαμβάνονται μέσω αυτής της υπηρεσίας καλύπτονται από την πολιτική απορρήτου του Skroutz.gr, την οποία μπορείτε να βρείτε στο https://www.skroutz.gr/privacy.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων μπορείτε να βρείτε εδώ

10. Πολιτική Επιστροφών - Αλλαγών

 • Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών από την παραλαβή τους, συνοδευόμενες υποχρεωτικά από το παραστατικό αγοράς, την απόδειξη λιανικής πώλησης.
 • Για παραγγελίες για τις οποίες έχει γίνει έκδοση τιμολογίου δεν δίνεται η δυνατότητα επιστροφής λόγω υπαναχώρησης.
  Κάθε αγορά με έκδοση τιμολογίου αποτελεί σύμβαση μεταξύ δύο συμβαλλόμενων με αντικείμενο την απόκτηση προϊόντων που προορίζονται για επαγγελματική και όχι προσωπική χρήση. Δεδομένου ότι ο πωλητής έχει αποστείλει το σωστό προϊόν, το οποίο δεν παρουσιάζει κάποιο κατασκευαστικό ελάττωμα, η σύμβαση δεν παρέχει στον αγοραστή το δικαίωμα υπαναχώρησης. Τα παραπάνω προκύπτουν από το 1α περ. 1 του ν. 2251/1994 για την προστασία των καταναλωτών.
 • Οι επιστροφές δεν αφορούν τα προϊόντα τα οποία έχουν περιέλθει στον πελάτη κατόπιν παραγγελίας.

α. Ο πελάτης υποχρεούται να συμπληρώσει την φόρμα επιστροφής εντός 48 ωρών που θα βρει στην ιστοσελίδα μας και να αναφέρει αναλυτικά το λόγο που επιθυμεί την επιστροφή του προϊόντος. Σε αντίθετη περίπτωση η αλλαγή δεν θα γίνεται δεκτή. Κατά την παραλαβή από εμάς της φόρμας, εντός 3 εργάσιμων ημερών, θα ακολουθήσει τηλεφωνική επικοινωνία με τον πελάτη.Η αποστολή των επιστρεφόμενων χωρίς έγκριση δεν υποχρεώνει ούτε δεσμεύει την εταιρία να δεχθεί την επιστροφή.

β. Σε περίπτωση επιστροφής με υπαιτιότητα του πελάτη τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον αγοραστή. Σε αποδεδειγμένα ενδεχόμενο λάθος από το myhome247.gr, τα έξοδα επιβαρύνουν εμάς.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Πολλά προϊόντα, επειδή τα παραλαμβάνουμε από την επαρχία, επιβαρύνονται με έξοδα τα οποία προσαρμόζονται στην τελική αξία του προϊόντος. Όταν ο πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει το προϊόν κι εμείς με τη σειρά μας να το επιστρέψουμε πίσω στην προμηθεύτρια εταιρία επιβαρυνόμαστε με κάποια έξοδα. Έτσι είναι φυσικό να του πιστωθεί το 90% της αρχικής αξίας λόγω αυτών των εξόδων ή να συναινέσει στο ακριβές ποσό των εξόδων αυτών.

γ. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Το κόστος μεταφορικών της αρχικής παραγγελίας αφαιρείται αυτόματα και η επιστροφή αφορά το καθαρό ποσό του προϊόντος ή των προϊόντων που επιστρέφονται σύμφωνα με τις παραπάνω χρεώσεις εξόδων που αναφέρονται. Σε περίπτωση παραγγελίας με "Δωρεάν Μεταφορικά" το ποσό επιστρέφεται αφού αφαιρεθούν τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων. Αν ο πελάτης προπληρώσει τα έξοδα αυτά με την επιστροφή τότε του επιστρέφεται ολόκληρο το ποσό σύμφωνα πάντα και με τους όρους που αναγράφονται στις επόμενες παραγράφους. Αν όχι, αφαιρούνται και τα έξοδα επιστροφής.

δ. Βασική προϋπόθεση είναι η συσκευασία των προϊόντων να είναι στην αρχική τους κατάσταση. Αν κατά την παραλαβή των προϊόντων από εμάς διαπιστωθεί χρησιμοποιημένη, χαλασμένη ή σκισμένη συσκευασία, τα προϊόντα χρησιμοποιημένα ή κατεστραμμένα από πτώση, η επιστροφή θεωρείται ΑΚΥΡΗ και ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να παραλάβει με δικά του έξοδα τα προϊόντα.

ε. Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται εντός 15 ημερών από την παραλαβή των επιστρεφόμενων προϊόντων, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και το κόστος της τραπεζικής συναλλαγής (αν υπάρχει) επιβαρύνει τον αγοραστή. Σε περίπτωση πληρωμής της παραγγελίας σας μέσω πιστωτικής κάρτας, η Εταιρία μας θα ακυρώσει τη συναλλαγή σας (ολόκληρη ή μερική) μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της ALPHA BANK εντός 48 ωρών και θα σας αποστείλουμε το αποδεικτικό ακύρωσης μέσω e-mail.

Επειδή ζούμε δύσκολες εποχές και η οικονομική κρίση έχει συρρικνώσει τις τιμές της αγοράς, μια αλλαγή προϊόντος είναι δυνατό να φέρει δυσκολία και στις τρεις πλευρές (προμηθεύτρια εταιρία-κατάστημα-πελάτη). Εμείς από την μεριά μας κάνουμε ότι είναι δυνατό ώστε ο πελάτης να μείνει ευχαριστημένος και ικανοποιημένος από την αγορά του στο κατάστημά μας. Γι' αυτό συνιστούμε να είστε προσεκτικοί στην επιλογή του προϊόντος και να μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με μας για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή πληροφορία πριν προβείτε σε αγορά.

11. Διαθεσιμότητα Προϊόντων
Η διαθεσιμότητα των προϊόντων έχει ως εξής:

 • Διαθέσιμο: Το προϊόν είναι στο κατάστημά μας και είναι διαθέσιμο προς πώληση.
 • Διαθέσιμο 2-3 ημέρες: Το προϊόν διατίθεται με παραγγελία από τον προμηθευτή μας και παράδοση 2-3 ημέρες στο κατάστημά μας.
 • Διαθέσιμο 4-10 ημέρες: Το προϊόν διατίθεται με παραγγελία από τον προμηθευτή μας και παράδοση 4-10 ημέρες στο κατάστημά μας.
 • Κατόπιν παραγγελίας 10-30 ημέρες: Το προϊόν δεν υπάρχει σε αρχική μορφή και θα κατασκευαστεί από την αρχή κατόπιν παραγγελίας του πελάτη. Το ίδιο ισχύει και σε προϊόντα τα οποία δεν είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά και η ημερομηνία εισαγωγής βρίσκεται σε αυτό το χρονικό περιθώριο. Εννοείται ότι επιστροφές τέτοιου είδους ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ.
 • Περιορισμένη ποσότητα: Το προϊόν είναι σε πολύ μικρή διαθεσιμότητα ή είναι προς κατάργηση και μπορεί να εξαντληθεί τελείως ανά πάσα στιγμή.
 • Αναμένεται: Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο στην αγορά και αναμένεται να παραληφθεί.
 • Εξαντλήθηκε: Το προϊόν έχει εξαντληθεί και ή αναμένεται νέα παραλαβή ή ενδέχεται να έχει καταργηθεί.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

 1. Όταν αναφέρεται ότι ένα προϊόν είναι διαθέσιμο π.χ σε 2-3 ημέρες εννοούμε βάσει της διαθεσιμότητας της κάθε εταιρίας. Επειδή είναι αδύνατο καθημερινά να ενημερωνόμαστε για το κάθε προϊόν ξεχωριστά υπάρχει πιθανότητα ανά πάσα στιγμή ένα προϊόν να είναι διαθέσιμο και ξαφνικά να εξαντληθεί.
 2. Σε πολλά προϊόντα υπάρχει η δυνατότητα δέσμευσης του προϊόντος. Εννοείται ότι ερώτηση διαθεσιμότητας προϊόντος αφορά ΜΟΝΟ για την στιγμή που επικοινωνούμε με τον πελάτη και δεν ισχύει ετεροχρονισμένα (πχ μπορεί ο πελάτης να κάνει την παραγγελία μετά από 2 ημέρες).
 3. Επίσης η προσέλευση του πελάτη να παραλάβει ένα προϊόν χωρίς να έχει προηγηθεί ενημέρωση, δεν υποχρεώνει το myhome247.gr να του παρέχει το προϊόν λόγω ότι τα προϊόντα αποθηκεύονται σε αποθήκες εκτός καταστήματος και να χρειάζεται κάποιο εύλογο διάστημα για να έρθει στον χώρο του καταστήματος.
 4. Καμία παραγγελία δεν ισχύει αν δεν ταυτοποιηθεί ο τρόπος πληρωμής και καμία παραγγελία δεν δεσμεύει διαθέσιμο προϊόν αν δεν εξοφληθεί εντός 24 ωρών από την καταχώρηση.
 5. Επιπλέον ενημερώνουμε τους πελάτες μας οτι στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπάρχουν προϊόντα που διακινούνται ΜΟΝΟ μέσω αυτού και δεν υπάρχει δυνατότητα να τα δουν "ζωντανά" στο φυσικό μας κατάστημα.
 6. Πάντως σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για το κάθε προϊόν.

12. Σχετικά με την παραγγελία

α. Σε περίπτωση κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό πρέπει οπωσδήποτε να αναφέρετε το όνομά σας ή τον αριθμό παραγγελίας.

β. Όταν η κατάθεση γίνει μέσω e-banking άλλης τράπεζας σε δικό μας λογαριασμό (πχ από Eurobank σε Εθνική) ο πελάτης πρέπει οπωσδήποτε να μας στείλει μέσω e-mail το αποδεικτικό της κατάθεσης ώστε η παραγγελία να μπει άμεσα σε επεξεργασία λόγω της μη άμεσης ενημέρωσης που έχουμε από το σύστημα. Τα όποια έξοδα τραπεζικής μεταφοράς επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη. Η παραγγελία θα αποσταλεί μόλις πιστωθούν στην τράπεζα το ακριβές ποσό (περίπου 3-4 εργάσιμες ημέρες) και όχι στην αποστολή του εμβάσματος μέσω e-mail από τον πελάτη. Σε περίπτωση επιλογής χρέωσης των εξόδων του εμβάσματος στην εταιρία μας, οι παραγγελίες δεν θα αποστέλλονται μέχρι να γίνει πίστωση του ποσού στο λογαριασμό μας. Αν προχωρήσετε σε ακύρωση της παραγγελίας σας μετά από χρέωση του εμβάσματος στο δικό μας λογαριασμό, το ποσό της παραγγελίας σας θα επιστρέφεται σε εσάς εξαιρουμένης της χρέωσης του εμβάσματος.

γ. Σε περίπτωση πληρωμής με πιστωτική κάρτα (αφού εγκριθεί) η παραγγελία σας τίθεται αμέσως σε επεξεργασία.

δ. Παραγγελίες που καταχωρούνται μετά τις 14.30 ο έλεγχος της τραπεζικής πληρωμής και η επεξεργασία της παραγγελίας γίνονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

ε. Καμία παραγγελία δεν ισχύει αν δεν ταυτοποιηθεί ο τρόπος πληρωμής και καμία παραγγελία δεν δεσμεύει διαθέσιμο προϊόν αν δεν εξοφληθεί εντός 24 ωρών από την καταχώρηση.

ζ. Ο χρόνος παράδοσης ξεκινά μετά την ταυτοποίηση της πληρωμής και όχι στην ολοκλήρωση της παραγγελίας.

η. Σε περίπτωση που ο πελάτης δεν καταχωρεί αριθμό τηλεφώνου, ή το τηλέφωνο επικοινωνίας που έχει καταχωρήσει ο πελάτης είναι λάθος, ή για λόγους που ο πελάτης αποφεύγει να επικοινωνήσει μαζί μας και η παραγγελία είναι με αντικαταβολή, το myhome247.gr έχει την δυνατότητα να ακυρώσει μονομερώς την παραγγελία και να ενημερώσει εγγράφως (με e-mail) τον πελάτη για την ακύρωση. Το myhome247.gr δεν μπορεί να ελέγξει την ορθότητα των στοιχείων του πελάτη που καταχωρεί και γι'αυτό το λόγο, για να προστατέψει την "εικονική παραγγελία", οφείλει να ελέγχει τηλεφωνικώς (όσο είναι δυνατόν) και ύστερα να προβεί σε εκτέλεση της παραγγελίας.

θ. Αν ο πελάτης επιλέξει "πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό" και δεν πραγματοποιήσει την πληρωμή εντός 2 ημερών, αφού ενημερωθεί από εμάς γραπτώς (e-mail ή sms) τότε η παραγγελία αυτόματα ακυρώνεται. Ο λόγος που ακυρώνεται η παραγγελία είναι ότι υπάρχει μεγάλο διαχειριστικό κόστος στον έλεγχο της ενδεχόμενης εξόφλησης της παραγγελίας από τον πελάτη καθημερινά.

ι. Σε περίπτωση αντικαταβολής & παραλαβής από το κατάστημά μας το χρονικό όριο που ορίζεται για την παραλαβή είναι 4 εργάσιμες ημέρες. Αν ο πελάτης δεν παραλάβει το προϊόν, το myhome247.gr έχει την δυνατότητα να ακυρώσει μονομερώς την παραγγελία και να τα αποδεσμεύσει για άλλον πελάτη.

κ. Η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει προκαταβολή για κάθε παραγγελία που θεωρεί υπερβολική (πχ πολλά τεμ. από ένα είδος & παραλαβή-πληρωμή στο κατάστημα) καθώς και να αλλάξει τιμές χωρίς προειδοποίηση.

λ. Παραγγελίες που καταχωρούνται με ανύπαρκτα στοιχεία (πχ επώνυμο: fghdssh, όνομα: jshsa, λάθος email) ή λάθος κινητό τηλέφωνο, ακυρώνονται απευθείας.

μ. Επίσης η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα να κλειδώσει την IP του υποψήφιου πελάτη ύστερα από την απρόσκοπτη και παράνομη καταχώρηση fake παραγγελιών. Η IP αυτομάτως καταχωρείται, μέσα από την σελίδα της ελληνικής κυβέρνησης "gov.gr", σε καταγγελία για απάτη μέσω υπολογιστή.

13. Αποστολή και Παράδοση
α. Με Courier: Η αποστολή των προϊόντων έως 6 κιλά γίνεται με τα ELTA courier μόνο τις καθημερινές (Δευτέρα-Παρασκευή), εκτός αργιών με ελάχιστα μεταφορικά:

- 3,00 ευρώ* εντός Νομού Αττικής και

- 3,50 ευρώ* για τους υπόλοιπους χερσαίους ή νησιωτικούς προορισμούς.

* ανάλογα τον όγκο και το βάρος των προϊόντων.

* extra χρέωση αντικαταβολής: 2,50 ευρώ

H εταιρία courier θα προσπαθήσει να παραδώσει το δέμα έως 2 φορές (η δεύτερη μέρα η μεθεπόμενη, πχ. Δευτέρα, Τετάρτη) στο χώρο που έχει υποδείξει ο πελάτης. Σε περίπτωση που αυτό δεν γίνει η εταιρία courier θα έχει το δέμα με τα προϊόντα για 14 εργάσιμες ημέρες, πριν το επιστρέψει στο myhome247.gr.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση, αν βρει ο πελάτης σημείωμα επίσκεψης από την εταιρία courier, πρέπει άμεσα να επικοινωνήσει μαζί της.

β. Με Μεταφορική Εταιρία: Αν η παραγγελία υπερβαίνει τα 6 κιλά τότε η μεταφορά γίνεται μέσω μεταφορικής* (σε συνεργασία με το κατάστημα) ή δικών μας μέσων (μόνο για Αττική). Τα προϊόντα παραδίδονται επί πεζοδρομίου και όχι σε όροφο.

*Αν ο πελάτης επιθυμεί αποστολή με δική του μεταφορική τα προϊόντα μεταφέρονται ΔΩΡΕΑΝ στο πρακτορείο της αρεσκείας του και ο ίδιος επιβαρύνεται με τα κόμιστρα για την περιοχή που διαμένει.

Προσοχή: Αν η περιοχή είναι δυσπρόσιτη και δεν εξυπηρετείται από κανένα courier ή καμία μεταφορική εταιρία, το myhome247.gr έχει το δικαίωμα να αποστείλει την παραγγελία και ο πελάτης να την παραλάβει από το κεντρικό κατάστημα των ΕΛΤΑ ή από κεντρικό σημείο (πρακτορείο) αφού πρώτα ενημερωθεί από εμάς.

Σε περίπτωση που ο παραλήπτης δηλώσει ότι επιθυμεί να παραλάβει ο ίδιος από πρακτορείο ή courier της περιοχής του και δεν εμφανιστεί μετά το πέρας των 10 ημερών τότε για λόγους ασφαλείας τα προϊόντα επιστρέφουν στην εταιρία μας. Εάν επιθυμεί την επαναποστολή των προϊόντων, το myhome247.gr έχει το δικαίωμα να ζητήσει να προπληρωθεί η αξία των προϊόντων, το κόστος που προέκυψε από την επιστροφή αυτών καθώς και τα νέα μεταφορικά που θα προκύψουν.

Σχετικά με τα μεταφορικά

α. Η αξία των μεταφορικών για όλη την Ελλάδα υπολογίζονται βάσει του πραγματικού ή του ογκομετρικού βάρους του κάθε προϊόντος. Έτσι υπάρχει περίπτωση ένα προϊόν να είναι 1kg και λόγω της συσκευασίας (κούτα) να υπολογίζεται με ογκομέτρηση και να είναι 3kg. Στις περιπτώσεις που τα προϊόντα ξεπερνούν τα 6kg και η μεταφορά γίνεται με μεταφορική-πρακτορείο δίνουμε την δυνατότητα στον πελάτη να επιλέξει δική του μεταφορική και να πληρώσει ο ίδιος τα έξοδα αποστολής. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί το κόστος αποστολής να είναι μικρότερο από αυτό που αναγράφουμε στην σελίδα μας. .

β. Πολλές φορές το συνολικό κόστος των μεταφορικών αφορούν πολλαπλές τιμολογήσεις. Πχ παραλαβή από το κατάστημά μας με προορισμό τα πρακτορεία (Αττική), μεταφορά προς την περιοχή του πελάτη (πρακτορείο) & αποστολή από το πρακτορείο στο χώρο που έχει δηλώσει ο πελάτης. Αυτό σημαίνει ότι η τελική φορτωτική με το κόστος που υπογράφει ο πελάτης μπορεί να είναι μικρότερη από το κόστος που πληρώνει όταν κάνει την παραγγελία του.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Οι τιμές των μεταφορικών βγαίνουν ΑΥΤΟΜΑΤΑ ανά τεμάχιο ανάλογα με το πραγματικό ή ογκομετρικό βάρος. Υπάρχει περίπτωση σε σύνολο διαφορετικών προιόντων στο ΤΑΜΕΙΟ να διαπιστώσετε οτι το κόστος της μεταφοράς είναι υπερβολικό. Αν συμβεί αυτό παρακαλούμε να μας ενημερώσετε ώστε να προβούμε στην πιο οικονομική λύση από κοινού.