Προσοχή! Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την πολιτική cookies. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά εδώ
OK

Ποιοί είμαστε

Από τον Απρίλιο του 1998 εξοπλίζουμε το χώρο σας σε ότι αφορά το διακοσμητικό είδος. Μαζί ανακαλύπτουμε τα σύγχρονα υλικά διακόσμησης που κυριαρχούν στην ελληνική αγορά.

Σε εμάς μπορείτε να βρείτε μεγάλη γκάμα σε είδη κιγκαλερίας όπως: πόμολα για πόρτες, πομολάκια & λαβίτσες ερμαρίων, κουρτινόβεργες (από ξύλο, ορείχαλκο, σίδερο σφυρήλατο, inox), αξεσουάρ τζακιού (κατασκευασμένα από μέταλλο ή πυρίμαχο κρύσταλλο), αξεσουάρ για το μπάνιο, νεροχύτες και μπαταρίες για την κουζίνα, διάφορα αξεσουάρ για το σπίτι κ.α.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι έτοιμο να σας βοηθήσει στην επιλογή του κατάλληλου εξοπλισμού που θα αναδείξει τον ιδιωτικό σας χώρο και πάντα στο χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Τον Μάρτιο του 2015 εγκαινιάσαμε την νέα μας ιστοσελίδα-eshop "myhome247.gr". Με αυτόν τον τρόπο μας δίνεται η δυνατότητα να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας χωρίς την παρουσία τους στο φυσικό μας κατάστημα.

Λόγω της μεγάλης ζήτησης των πελατών για χαμηλότερες τιμές, τον Σεπτέμβριο του 2022 μεταφερθήκαμε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις όπου εξυπηρετούμε τους πελάτες μας, πλέον, απομακρυσμένα μέσω ηλεκτρονικών ή τηλεφωνικών παραγγελιών και παραδόσεις στο χώρο τους.

Ευχαριστούμε για την επιλογή σας και την στήριξή σας εδώ και 26 χρόνια.