Πως να έρθετε

Από Αττική οδό:

Από Ελευσίνα: Θα βγείτε στην έξοδο Νο 9 (Λ.Ηρακλείου) και στα φανάρια θα στρίψετε δεξιά στη Λεωφόρο Ηρακλείου. Θα προχωρήσετε 1,3 χιλιόμετρα (1300m) και θα μας βρείτε στα δεξιά σας.

Από Μαρκόπουλο: Θα βγείτε στην έξοδο Νο 9 (Λ.Ηρακλείου) και στα φανάρια θα στρίψετε αριστερά στη Λεωφόρο Ηρακλείου. Θα προχωρήσετε 1,3 χιλιόμετρα (1300m) και θα μας βρείτε στα δεξιά σας.


Από Εθνική Οδό (Αθηνών-Λαμίας)

Από Πειραιά: Μόλις φτάσετε στο ύψος της Ν.Φιλαδέλφειας, (μετά την παλιά RENAULT), θα στρίψετε δεξιά στην γέφυρα που θα συναντήσετε και θα βρεθείτε στην οδό Αναγεννήσεως με προορισμό το Ολυμπιακό Στάδιο (ΟΑΚΑ). Στα 500m θα βρείτε φανάρια (την Λ.Τατοϊου) όπου θα περάσετε απέναντι και θα βρεθείτε στην οδό Ιφιγενείας. Θα προχωρήσετε περίπου 1 χλμ όπου θα συναντήσετε κάθετα την Λ. Ηρακλείου και στα φανάρια θα στρίψετε αριστερά. Στα 100m είμαστε στα αριστερά σας.

Από Κηφισιά: Θα βγείτε στην γέφυρα της Μεταμόρφωσης και στα φανάρια θα στρίψετε δεξιά με κατεύθυνση για Αθήνα. Καθώς θα κατεβαίνετε την οδό Λ.Τατοϊου περίπου μετά από 1,5χλμ θα βρείτε φανάρια στα οποία θα στρίψετε αριστερά και θα βρεθείτε στην οδό Ιφιγενείας. Θα προχωρήσετε περίπου 1 χλμ όπου θα συναντήσετε την Λ.Ηρακλείου και στα φανάρια θα στρίψετε αριστερά. Στα 100m είμαστε στα αριστερά σας.


Με το τρένο (ΗΣΑΠ):

Κατεβαίνετε στον σταθμό "Ηράκλειο". Βρίσκεστε στο ρεύμα προς Αθήνα και κατευθύνεστε, παράλληλα με το σταθμό, προς την Λεωφ .Ηρακλείου 321. Απέχουμε περίπου 600m.