Προσοχή! Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την πολιτική cookies. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά εδώ
OK

Πως να έρθετε

Μέσω Αττικής οδού:

Από Ελευσίνα: Θα βγείτε στην έξοδο Νο 9 (Λ.Ηρακλείου) και στα φανάρια θα στρίψετε δεξιά στη Λεωφ. Ηρακλείου. Θα προχωρήσετε 1,3 χιλιόμετρα (1300m) και θα μας βρείτε στα δεξιά σας.

Από Μαρκόπουλο: Θα βγείτε στην έξοδο Νο 9 (Λ.Ηρακλείου) και στα φανάρια θα στρίψετε αριστερά στη Λεωφ. Ηρακλείου. Θα προχωρήσετε 1,3 χιλιόμετρα (1300m) και θα μας βρείτε στα δεξιά σας.


Μέσω Εθνικής Οδού (Αθηνών-Λαμίας)

Από Πειραιά: Μόλις φτάσετε στο ύψος της Ν.Φιλαδέλφειας, (μετά την παλιά RENAULT), θα στρίψετε δεξιά στην γέφυρα που θα συναντήσετε και θα βρεθείτε στην οδό Αναγεννήσεως με προορισμό το Ολυμπιακό Στάδιο (ΟΑΚΑ). Στα 500m θα βρείτε φανάρια (την Λεωφ.Τατοϊου) όπου θα περάσετε απέναντι και θα βρεθείτε στην οδό Ιφιγένειας. Θα προχωρήσετε περίπου 1 χλμ όπου θα συναντήσετε κάθετα την Λεωφ. Ηρακλείου και στα φανάρια θα στρίψετε αριστερά. Στα 100m είμαστε στα αριστερά σας.

Από Κηφισιά: Θα βγείτε στην γέφυρα της Μεταμόρφωσης και στα φανάρια θα στρίψετε δεξιά στην οδό Λεωφ.Τατοϊου με κατεύθυνση για Αθήνα. Καθώς θα κατεβαίνετε την Λεωφ.Τατοϊου περίπου μετά από 1,5χλμ θα βρείτε φανάρια στα οποία θα στρίψετε αριστερά και θα βρεθείτε στην οδό Ιφιγένειας. Θα προχωρήσετε περίπου 1 χλμ όπου θα συναντήσετε την Λεωφ.Ηρακλείου και στα φανάρια θα στρίψετε αριστερά. Στα 100m είμαστε στα αριστερά σας.


Με το τρένο (ΗΣΑΠ):

Κατεβαίνετε στον σταθμό "Ηράκλειο". Βρίσκεστε στο ρεύμα προς Αθήνα και κατευθύνεστε, παράλληλα με το σταθμό, προς την Λεωφ .Ηρακλείου 321. Απέχουμε περίπου 600m.