Προσοχή! Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την πολιτική cookies. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά εδώ
OK

Τρόποι πληρωμής

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να πραγματοποιήσουν αγορές προϊόντων μέσω της ιστοσελίδας μας, σας ενημερώνουμε οτι διαθέτουμε τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:


1. Με αντικαταβολή κατά τη στιγμή της παραλαβής του προϊόντος. * Ισχύει για αγορές έως 249 ευρώ και παράδοση με:
  • courier (μόνο μετρητά),
  • με δικά μας μέσα εντός Αττικής (μόνο μετρητά)

'Οταν τα προϊόντα πρόκειται να παραδοθούν μέσω μεταφορικής εταιρίας (πρακτορείου), η αντικαταβολή δεν είναι δυνατή.


2. Με χρέωση πιστωτικής / χρεωστικής / προπληρωμένης κάρτας.

Ξενοιάστε με την ασφάλεια των συναλλαγών μέσα από ένα ασφαλές περιβάλλον που σας προσφέρει η Alpha Bank. Η Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Eμπορίου της Alpha Bank ακολουθεί τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές στον τομέα των πληρωμών και επίσης είναι πλήρως συμβατή με τα πρωτόκολλα ασφαλείας των διεθνών οργανισμών καρτών Verified by Visa και MasterCard SecureCode για ασφαλείς on-line πληρωμές με κάρτα.


3. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.(*)
  • Alpha Bank: GR82 0140 2890 2890 0200 2006 085
  • Εθνική Τράπεζα: GR06 0110 1540 0000 1549 1281 075
  • Τράπεζα Πειραιώς: GR03 0172 0990 0050 9905 3293 951

"Δικαιούχος: Ρόκκος Παναγιώτης"


ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:

1. Σε περίπτωση κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό πρέπει οπωσδήποτε να αναφέρετε το όνομά σας ή τον αριθμό παραγγελίας.

2. Αποφύγετε την μεταφορά από άλλη τράπεζα (πχ Eurobank προς Εθνική) γιατί υπάρχουν έξοδα και από τις δυο τράπεζες με αποτέλεσμα να εμφανίζεται σε μας μικρότερο ποσό (3 - 5 €).

3. Σε περίπτωση επιλογής χρέωσης των εξόδων του εμβάσματος στην εταιρία μας, οι παραγγελίες δεν θα αποστέλλονται μέχρι να γίνει πίστωση του ποσού στο λογαριασμό μας. Αν προχωρήσετε σε ακύρωση της παραγγελίας σας μετά από χρέωση του εμβάσματος στο δικό μας λογαριασμό, το ποσό της παραγγελίας σας θα επιστρέφεται σε εσάς εξαιρουμένης της χρέωσης του εμβάσματος.

4. Παραγγελίες που καταχωρούνται μετά τις 14.30 ο έλεγχος της τραπεζικής πληρωμής και η επεξεργασία της παραγγελίας γίνονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

5. Καμία παραγγελία δεν ισχύει αν δεν ταυτοποιηθεί ο τρόπος πληρωμής και καμία παραγγελία δεν δεσμεύει διαθέσιμο προϊόν αν δεν εξοφληθεί εντός 24 ωρών από την καταχώρηση.

6. Ο χρόνος παράδοσης ξεκινά μετά την ταυτοποίηση της πληρωμής και όχι στην ολοκλήρωση της παραγγελίας.

7. Η παραγγελία θα αποσταλεί μόλις πιστωθούν στην τράπεζα το ακριβές ποσό (περίπου 3-4 εργάσιμες ημέρες) και όχι στην αποστολή του εμβάσματος μέσω e-mail από τον πελάτη.